A Garmin Running Club edzői

Szeretnék nektek bemutatkozni, bár sokan ismertek már és futottatok, sportoltatok velem.

Debreczeni Dóra vagyok atlétika edző, erőnléti edző, terepfutó a Garmin Running Club vezetője. Edzői feladataim mellett fontos számomra a közösség építése, életének szervezése. A Garmin team tagjaként azt a nemes felkérést kaptam, hogy egy olyan futó klubot alapítsunk meg amely közösség építő, egymás támogatásán és céljaitok elérésén alapuljon, szakmailag és emberileg is fedhetetlen edzőkkel, ne csak a teljesítményről és elért eredményekről hanem a jó hangulatról és igazi közösségről is szóljon! Fontos számomra, hogy minden edzés preventív személetben teljen el és mindenki a maga szintjén fejlődjön és jól érezze magát nálunk!

Számomra a futás egy "meditáció" egy kikapcsolódás, feltöltődés, a saját határaim feszegetése. Amatőr versenyzőként, nőként és édesanyaként szeretném átadni a tapasztalataimat és motivációt ami engem is mozgat és megszerettetni veletek a futást. Több tucat versenyt tudhatok már magam mögött, nemzetközi és hazai szinten is de számomra az eddigi legszebb eredményeim: 2020-ban a Vadlán Ultra 108km párosban / 53 km 1800m szinttel, 2022-ben MIUT MADEIRA 42 km 2200 szinttel. Sokat futottam aszfalton de a terepfutás és az erdő az én endorfinom a városban pedig szeretem hallatni a hangom és csapatban futni. Igyekszem mindenkire külön figyelni és az egyéni fejlődést előtérbe helyezni.

Várunk szeretettel a Klubban!


Nyári Dia vagyok, amatőr futó, egyébként színésznő.

3 éve futok rendszeresen, 2 éve edzővel (Debreczeni Dórival). A középiskola után, személyi edzőként végeztem, akkori tanulmányimat az idei évben frissítettem fel, mert hosszú távú célom másoknak segíteni, átadni a mozgás szeretetét. Így jött a lehetőség, hogy a Garmin futóklub edzői csapatát erősíthetem, kevésbé szakmai sokkal inkább motivációs vonalról. Mögöttem van egy idei Párizs Maraton, és megannyi félmaraton, nem titkolt vágyam, hogy egyszer ultrafutó legyek.


Szántó Nelli vagyok, a Garmin Running Club edzője. Gyermekkorom óta a sport határozza meg az életem. 12 évig versenyeztem triatlon és országúti kerékpár sportágakban, utóbbiban 4x nyertem el a magyar bajnoki címet. Amatőr versenyzőként hat maratont, köztük a New York-it és számtalan félmaratont lefutottam, de az egyik legnagyobb büszkeségem, hogy 2018-ban korosztályos 4. helyezéssel ( csupán 1 perccel lecsúszva a dobogóról ) teljesítettem életem első Ironman versenyét Klagenfurtban.

A Testnevelési Egyetem testnevelő-úszó és triatlon-edző, illetve testnevelő-gyógytestnevelő szakain szereztem meg diplomámat. 

Mindig is az volt a célom, hogy a sport szeretetére ösztönözzem az embereket. Egy olyan szélesebb körben vett személyi edző szerettem volna lenni, akivel lehet futni, kerékpározni, úszni, erősíteni, tulajdonképpen együtt sportolni. 

A kislányaim születése előtt együtt futottam minden egyes tanítványommal. Talán kicsit eszementnek tűnik, hogy valaki ennyit fusson mások kedvéért, de az igazat megvallva minden percét imádtam ezeknek a futásoknak. Egy - egy ilyen edzés alkalmával mindig rájöttem, hogy a futás sokkal többről szól, rengeteg barátra és jó emberi kapcsolatra tettem szert általa. 

Szeretnék a saját példámon keresztül minél több embert inspirálni a futásra és megmutatni, hogy gyerekek mellett is lehet rendszeresen sportolni, ha elég kitartó és elhivatott az ember. 

Remélem találkozunk a Garmin Running Club edzésein!


Godó Fanka vagyok, személyi edző, sport rehabilitációs edző valamint Pre- és postnatalis edző (kismama edzés szülés előtt és után)

Jelenleg az Oxygen Naphegy termében dolgozom, valamint köpölyterápiával és rehabilitációval foglalkozom magán úton. 

Sok futóval dolgozom, akiken keresztül még jobban megismertem a sajátomon túl a  "futó test" működését, így a pulzus kontrollos edzéseket helyezve előtérbe épülnek fel edzéseim.

Amire igazán büszke vagyok az összes csapatversenyem, mert a csapat eredmények mindig extrák a többszörös öröm miatt, de ha a maxot vesszük a 6 fős női UB váltónk 2019-ben, ahol 1. Helyet értünk el 19:44:22-es idővel

- korrábbi versenyeim alapján maratonom legjobb eredménye: 3 óra 31 perc (ifiként) 

- korábbi eredményeim alapján legjobb félmaratonom eredménye: 1 óra 28 perc

Persze sok sok 10, 21 km teljesítése, de a kedvenc távon a mindennapokban mindig is a 10 km marad.

A Garminnal a klubbal való együttműködés előtt is szoros volt a kapcsolatom, hiszen évek óta kísérgetnek a futásaimm és biciklis túráim során eszközeik, amire hosszas keresgélés és más márkák utáni rossz tapasztalatból találtam úgy 5 éve rá. A Fenix család a szívem csücske, pont elég a 2 fő sporthoz és remek segítség egy túra megtervezéséhez, a pántok közül pedig túlzás nélkül bármelyiket használtam, mind ritka pontos mérésekkel segíti a céljaim monitorozását.

Nem mellesleg a Runaway x Garmin versenyei a kedvenceim.

Tudtam, hogy nem is akarnék más márkával ilyen hűséget, így külön megtiszteltetés volt mikor Dóri tavaly felhívott, hogy csatlakoznék e a stábhoz.

Ha velem találkoztok az edzéseken, kérdezzétek bátran futásról, rehabilitációról, alapozásról, állok kérdéseitek elé!


Mikus Alex vagyok, a Garmin Running Club edzője.
Nagyon nehezen szerettem meg a sportot, sőt kifejezetten “nem szerettem” edzésekre járni. Rohangálni céltalanul a foci pályán és a tesi órán, na abban voltam jó.

6 éves koromtól viszont nagyjából 16 éves koromig birkóztam versenyszerűen szülőhazámban, Szerbiában, Zentán, később Budapesten, majd ezután próbálkoztam úszással, atlétikával, extrém sportokkal és persze a jó öreg konditermi edzéssel.

Azóta sok sportban kipróbáltam magam (atlétika, vízilabda, úszás, extrém sportok) de a triatlonban (itt leginkább a futásban) találtam meg ismét a nagy “szerelmet”.

Ebben a sportágban is, mint mindegyikben a felsoroltak közül, fő elemek a tudatosság, célirányosság és persze a jó öreg mesterhármas: türelem, kitartás és a kemény munka! 

Ezeket én a sportnak köszönhetően tanultam meg, és neked is ezt szeretném átadni.

Jómagam a preventív és tudományos szemlélet híve vagyok! 

Kötődésem a Garmin "életérzéssel" egy gépesített edzőtárssal kezdődött. :) Amikor 5 éve rátettem a csuklómra az első Garmin órámat azonnal elválaszthatatlan társak lettünk. Segíti az edzéseimet, fejlődésemet, a mindennapjaimat. Rengeteg sporttal töltött napon vagyunk már túl és továbbra sincs megállás!


Zarándy András vagyok a Garmin Running Clubb futóedzője. A futóedzéseken kívül szeretnék nektek segíteni a motiválásotokban, saját határotok feszegetésében valamint, hogy megtaláljátok a nehéz feladatokban is a szépséget.

Gyerekkoromban mindent sportot kipróbáltam, de versenyezni végül alpesi snowbohardban kezdtem el. Ez a sportág tanított meg mindenre, ami az edzéssel és a versenyzéssel kapcsolatos. Több, mint 10 évig versenyeztem és a 17 magyar bajnoki címem mellett 31 versenyt nyertem. 1998-ban és 2002-ben a téli olimpiai keret jelöltje voltam, de végül ezekben az években nem jutott hazai snowboardos az olimpiára.

Az élet a Testnevelési Egyetem felé sodort, ahol nappali tagozaton testnevelő diplomát szereztem. Mivel minden napos volt számomra a sport és a versenyzés, könnyen és érdeklődéssel tanultam az elméleti tárgyakat.

A snowboardozás után wakeboard versenyző lettem, ahol 3 Masters Magyar Bajnoki címet szereztem.

Nem voltam egy nagy futó ebben az időszakban. 26 évesen egy térdszalag műtét pecsételte meg a sorsomat, mivel az orvos úgy engedett el, hogy ebből még lehet egy jó térd, de a futást felejtsem le. Legyintett és mondtam: -Ok doki, úgysem szeretek futni!


Garmin authorised distributor
© 2022 Navi-Gate Kft. - Minden jog fenntartva.