nüMaps Guarantee és Lifetime

A nüMaps Térképfrissességi és NüMaps Lifetime Garancia

 

nümaps
A legfrissebb térképek segítségével nyugodtan navigálhat a Garmin nüMaps Guarantee™ program keretein belül. Egyszerűen regisztrálja Garmin nüvi vagy zūmo készülékét a myGarmin honlapon (segítségért a regisztrációhoz kattintson ide!) a használatbavételtől számított 90 napon belül, és máris megláthatja van-e valamilyen ingyenes frissítés a készülékéhez. Fontos, hogy a 90 napos határidőt túllépve a rendszer nem biztosítja a díjmentes frissítést!

A nuMaps Guarantee™ frissítés kizárólag egy alkalomra szól, az első frissítésre.

Ellenőrizze, készüléke jogosult-e díjmentes frissítésre az alábbi hivatkozáson: https://my.garmin.com/maps/nuMaps.htm, majd gépelje be készüléke gyártási számát a "Check Your Device" lehetőségnél.


nüMaps Lifetime Europe

2009. februárjától egy újabb funkcióval bővült a nüMaps rendszer, melynek keretein belül egy egyszeri díj megfizetésével a készülék élettartamáig (illetve addig, amíg a gyártó az adott készüléktípushoz frissítést biztosít), évente több alkalommal díjmentesen frissíthető a gyári City Navigator Europe térkép.

Ez a lehetőség a beregisztrált felhasználóhoz és készülékhez regisztrálódik, mely nem átruházható, illetve nem vihető át más készülékre.

A frissítések online, letölthető formátumban érhetők el, melyhez nagy sebességű Internet kapcsolat szükséges. A nüMaps Lifetime Europe rendszerhez CD vagy DVD lemez nincs.

2011. szeptember 1-től a Visegrádi utcai üzletünkben a nüMaps Lifetime térképtöltés munkadíja 2362,2 Ft+ÁFA (bruttó 3000 Ft), mely azon felhasználóink számára érhető el, akik már rendelkeznek megvásárolt nüMaps Lifetime frissítéssel. A Garmin Express (http://www.garmin.com/express) szoftverrel történő otthoni frissítésnek nincs további költsége.


A nüMaps Lifetime előfizetés (külön vásárolható, vagy egyes készülékekkel együtt érkezik), hozzáférést biztosít amint és ahogyan megjelenik a készülékhez használható térképfrissítés, melyek a Garmin weboldalán keresztül érhetők el 1 arra alkalmas Garmin készülékre annak hasznos élettartamáig, vagy addig, amíg a Garmin térképadatot kap a szolgáltatójától (bármelyik következik be előbb). A készülék "hasznos élettartama" azt az időszakot jelöli, (a) amíg elegendő memóriakapacitása vagy egyéb technikai képessége megvan a térkép kezeléséhez és (b) képes nagyobb műszaki beavatkozások nélkül rendeltetésszerűen működni. Egy eszköz használaton kívülinek tekinthető, ha ahhoz 24 hónapig nem lettek frissítések letöltve. Amíg másképp nincs jelezve, a frissítések az előfizetés során ugyanarra a geográfiai területre korlátozódnak, mellyel a készülék a vásárláskor rendelkezett. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a készüléknek nincs elegendő memóriája a friss térkép betöltéséhez, így (a) egy csökkentett területi lefedettséget lehet a friss verzióból betölteni, vagy (b) memóriakártya vásárlására van szükség (ha azt támogatja a Garmin készülék), melyre a frissítés fennmaradó része települhet, majd ezt a készülékbe lehet helyezni. Amennyiben egyik sem (a) vagy (b) használható, a készülék memóriája nem elegendő a frissítéshez, így a Garmin szempontjából az eszköz hasznos élettartama lejárt. A Garmin jogosult bármikor megszüntetni a nüMaps Lifetime előfizetést, ha Ön megsérti a felhasználási feltételeket. A nüMaps Lifetime előfizetés nem ruházható át más személyre és nem vihető át másik Garmin termékre.