Array
(
  [0] => magyarorszagi-kepviselet
)
Array
(
  [MID] => 1523
  [PARENT_MID] => 0
  [CK] => NAVIGATE
  [LNG] => HUN
  [MENULABEL] => Magyarországi képviselet
  [PID] => 1440
  [NEWSID] => 0
  [ACTION] => magyarorszagi-kepviselet
  [MENUTYPE] => FOOTER
  [CATSUBSLENGTH] => 0
  [ISCATMENU] => 0
  [TARGET] => 
  [MENUPOS] => 3
  [MENUACCLEVEL] => 30
  [MAINCODE_VISIBLE] => 1
  [SUBCODE_VISIBLE] => 1
  [SECSUBCODE_VISIBLE] => 1
  [ADMSIGN] => 0
)

A Navi-Gate Kft. 1999 februárjában alakult, fő profilja már létrejöttekor a Garmin GPS-ek forgalmazása volt. Később a termékválaszték bővült, mivel a kft. felvette a kapcsolatot a kanadai Fugawi céggel, s megkezdte a népszerű térképszoftverek forgalmazását.

2001. januárjától a Navi-Gate Kft. kiemelt forgalmazási jogot kapott a Garmin termékeire Magyarországon – kivéve a repülésben használatos GPS-eket. 2001 márciusában a cég elkészítette Magyarország első, navigációs készülékekbe tölthető térképét, így az Egyesült Államok, Kanada és számos nyugat-európai ország után a magyar felhasználók is megismerkedhettek a GPS-navigáció előnyeivel.

2003 őszén egy új PDA-s navigációt, a Destinator-t vezette be a cég a piacra, amely rendkívüli népszerűségre tett szert a kézi számítógépet használók táborában. 2004 decemberében pedig az első mobiltelefonon működő navigációs szoftvert, a Wayfinder-t mutatta be a Navi-Gate Kft.

A cég nevéhez fűződik a népszerű, magyar fejlesztésű iGo My Way navigációs szoftver bevezetése is az itthoni piacra. Az iGO szoftverek magyarországi kiemelt disztribúcióját és a support tevékenységet a kezdetektől több mint 3 éven keresztül látta el.

Tekintettel a Garmin termékei iránt megnövekedett keresletre, a cég 2007-től kizárólag a Garmin GPS-ekre fókuszál. A Visegrádi utcában található központi irodában 200 négyzetméteres bemutatóterem és ügyfélszolgálat áll a vásárlók és felhasználók rendelkezésére.