Online működésre történő átállás

Tisztelt Ügyfeleink!

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel Visegrádi utcai üzletünk határozatlan idôre bezárt, amely webshopos értékesítésünket nem érinti.
Irodánk online működésre áll át, ilyen módon biztosítva a korábban megszokott minőségi kiszolgálást.
Rendeljen hatalmas raktárkészletünkről 13 óráig és a következő munkanapon kiszállítjuk!

Bővebb információkkal kapcsolatban kérjük, kattintson ide.

[ X ] BEZÁR

A Navi-Gate Kft. 1999 februárjában alakult, fő profilja már létrejöttekor a Garmin GPS-ek forgalmazása volt. Később a termékválaszték bővült, mivel a kft. felvette a kapcsolatot a kanadai Fugawi céggel, s megkezdte a népszerű térképszoftverek forgalmazását.

2001. januárjától a Navi-Gate Kft. kiemelt forgalmazási jogot kapott a Garmin termékeire Magyarországon – kivéve a repülésben használatos GPS-eket. 2001 márciusában a cég elkészítette Magyarország első, navigációs készülékekbe tölthető térképét, így az Egyesült Államok, Kanada és számos nyugat-európai ország után a magyar felhasználók is megismerkedhettek a GPS-navigáció előnyeivel.

2003 őszén egy új PDA-s navigációt, a Destinator-t vezette be a cég a piacra, amely rendkívüli népszerűségre tett szert a kézi számítógépet használók táborában. 2004 decemberében pedig az első mobiltelefonon működő navigációs szoftvert, a Wayfinder-t mutatta be a Navi-Gate Kft.

A cég nevéhez fűződik a népszerű, magyar fejlesztésű iGo My Way navigációs szoftver bevezetése is az itthoni piacra. Az iGO szoftverek magyarországi kiemelt disztribúcióját és a support tevékenységet a kezdetektől több mint 3 éven keresztül látta el.

Tekintettel a Garmin termékei iránt megnövekedett keresletre, a cég 2007-től kizárólag a Garmin GPS-ekre fókuszál. A Visegrádi utcában található központi irodában 200 négyzetméteres bemutatóterem és ügyfélszolgálat áll a vásárlók és felhasználók rendelkezésére. 2020-ban újabb mérföldkőhöz ért cégünk, mikor is átköltöztünk a Hegedűs Gyula utca 89/a címen található új, exkluzív bemutatótermünkbe.