2021 decemberi nyitvatartás

Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünk decemberi nyitvatartása a következők szerint alakul:

2021. 12. 11. (szombat): 9-14 óráig
2021. 12. 18. (szombat): 9-14 óráig
2021. 12. 24 - 26: ZÁRVA
2021. 12. 31 - 2022. 01. 03.: ZÁRVA

[ X ] BEZÁR

QuickDraw Countours

2020.05.14

Készíts saját HD horgászati térképeket

  • Könnyen használható, ingyenes szoftver, mely azonnal HD-horgászati térképeket készít akár 30 cm-es mélységvonalakkal.
  • Az elkészült térképet megőrizheti, vagy megoszthatja a Quickdraw közösséggel a Garmin Connect ™ oldalon.
  • Csak horgásszon, miközben a Quickdraw Contours térképeket készít.
  • Megjelölheti az érdekes pontokat (POI-k), például navigációs pontokat, kikötőket, rámpákat, fát vagy cölöpöket, amelyek a térképen tárolódnak.
Quickdraw Contours Quickdraw Contours

Azonnal létrehozhat HD-horgászati térképeket a képernyőn, szinte bármilyen vízben akár 30 cm-es mélységvonalakkal. Nem kell semmit küldenie, és várakoznia - az eredmények azonnal megjelennek a kompatibilis Garmin chartplotter képernyőjén. Ennél is fontosabb, hogy ezek az Ön saját térképei. Ossza meg őket, ha szeretné, vagy tartsa meg saját részre.

Az ingyenes, könnyen használható Quickdraw Contours szoftverhez nincs szükség speciális szakértelemre. Ön csak horgásszon, amíg a készülék térképeket készít. Használhatja bármilyen Garmin Panoptix™ fejjel, HD-ID™ szonárral, CHIRP-kompatibilis, Garmin ClearVü™ szonárral vagy NMEA 2000®-kompatibilis mélységjeladóval. Ha egynél több szonár eszköz csatlakozik a készülékhez, akkor a legmegfelelőbb szonárt automatikusan kiválasztja. Minél jobb a jeladó minősége, annál részletesebb lesz a térkép minősége. A Panoptix használatával kb. 75 órát képes rögzíteni egy 2 GB-os kártyára. Feltételezve, hogy a hajó sebessége körülbelül 10 km/h, ez körülbelül 9000 hektár.

A térképek bármilyen SD káryára rögzíthetők, beleértve a Garmin g2 HD és g2 Vision HD kártyákat is. 

Gyorsan megnézheti, hol járt

A Quickdraw Contours szoftver megmutatja, hol járt a vízen. Könnyen láthatja, hogy mit készített eddig, és hol kell kitölteni a hiányosságokat.

Quickly See Where You Have Been

 

Nevezze el a helyeket

Adjon neveket az érdekes helyekhez, jelölje meg a bedőlt fákat, oszlopokat, kedvenc horgászhelyeket, kikötőket, rámpákat és bármilyen látnivalót, amelyet ismét felkeresne a térkép segítségével.

Add Labels to Points of Interest

 

Könnyen megnézheti a meder és mélységvonalakat

Csodálkozni fog, milyen könnyű saját HD tótérképeket készíteni 1 láb mélység vonalakkal. A legjobb eredmény elérése érdekében Panoptix jeladó használatát javasoljuk. Képzelje el, hogy láthatja kedvenc vízfelülete, folyója vagy kis tava meder és mélységvonalait.

Easily See Bottom Contours

 

Fejlessze a sósvízi térképeit

Sok kikötő nem rendelkezik térképpel. A Quickdraw Contours segítségével olyan térképeket készíthet, amelyek megmutatják a képernyőn egyértelműen megjelölt mélységi kontúrokat. Javíthatja a meglévő térképeket is, amelyek megmutatják a víz alatti dombok, lejtők, rések vagy roncsok helyét.

Improve Your Saltwater Maps

 

Ossza meg a Térképeket a Quickdraw közösségben

A Garmin Connect Quickdraw közösségében könnyen megoszthat adatokat másokkal. Csak jelentkezzen be, innentől feltöltheti a Quickdraw Contours térkép adatait. Ezután, általában egy napon belül, más felhasználók is megtalálhatják ezeket és könnyedén letölthetik saját használatra.

Kezdjen saját térképet készíteni

A Quickdraw Contours szoftver a Garmin echoMAP™ és az echoMAP CHIRP combo sorozattal, a GPSMAP® 7400/7600 chartplotter sorozattal és a GPSMAP 8000/5x7/7x1/8x0/10x0 sorozattal kompatibili. Ingyenes szoftverletöltés is szükséges lehet. Használatához microSD™/SD™ kártyára.

A képernyőfotó Bluechart térképen mutat olyan kikötőt, melyet a térkép korábban nem tartalmazott.

 

A képernyőfotó víz alatt hegyeket mutat Taiwan közelében, melyet a Quickdraw Contours funkcióval rögzítettek.