Array
(
  [0] => blog
  [1] => fenix-6---valasztasi-segedlet
)
Array
(
  [MID] => 1483
  [PARENT_MID] => 0
  [CK] => NAVIGATE
  [LNG] => HUN
  [MENULABEL] => BLOG
  [PID] => 1441
  [NEWSID] => 0
  [ACTION] => blog
  [MENUTYPE] => MAIN
  [CATSUBSLENGTH] => 0
  [ISCATMENU] => 0
  [TARGET] => 
  [MENUPOS] => 11
  [MENUACCLEVEL] => 30
  [MAINCODE_VISIBLE] => 1
  [SUBCODE_VISIBLE] => 1
  [SECSUBCODE_VISIBLE] => 1
  [ADMSIGN] => 0
)

Fenix 6 - választási segédlet

2019.09.24


A Fenix 6 család - az 5-ösök hagyományait követve - 3 különféle méretben érhető el, ezeken belül pedig különféle tudásszintek közül is válogathatsz. A végén pedig ott vannak a szín- és szíjvariációk, amikre most nem térünk ki, ezeket leginkább a megfelelő típus kiválasztása után itt, a garmin.hu-n böngészve tudod áttekinteni.

Méretek

Fenix 6S: 42mm átmérő
Fenix 6: 47mm átmérő
Fenix 6X: 51mm átmérő

Tudásszintek, szolgáltatások

A Fenix 6S és a Fenix 6 modellek elérhetők egy további jelzés nélküli alapváltozatban (Fenix 6SFenix 6). Ezekben az órákban nincs térkép és zenelejátszás, de már itt is elérhető a GarminPay. A "Pro" jelzéssel rendelkező változatok már tartalmazzák a térképet és a zenelejátszót (Fenix 6S Pro, Fenix 6 Pro), a "Sapphire" pedig ezen felül fokozottan ellenálló sapphire üveggel rendelkezik (Fenix 6S Sapphire, Fenix 6 Sapphire).

A Fenix 6X, vagyis a legnagyobb méretű változat már mindenképpen tartalmazza a térképet, a zenelejátszót és természetesen a GarminPay-t is, így ebből a méretből a kisebbekhez hasonló alapmodell nem létezik. Itt a 6X Pro és a 6X Sapphire között csak a sapphire üveg lesz a különbség. A 6X-ek között megtalálható a "Pro Solar" jelzésű modell, amely a Solar - vagyis napelemes - töltést tartalmazza, üvege nem sapphire.

Összefoglalva mindez (és sok egyéb adat):

Fenix 6 család összehasonlító táblázat (PDF)

A fenti variációkat tovább színesítik a különféle színváltozatok, a szilikon mellett bőr- vagy titánszíjjal szerelt modellek. Ezekről további információt és képeket találsz az oldalon, vagy megtekintheted őket élőben is üzletünkben.