Fenix 6 - választási segédlet

2019.09.24


A Fenix 6 család - az 5-ösök hagyományait követve - 3 különféle méretben érhető el, ezeken belül pedig különféle tudásszintek közül is válogathatsz. A végén pedig ott vannak a szín- és szíjvariációk, amikre most nem térünk ki, ezeket leginkább a megfelelő típus kiválasztása után itt, a garmin.hu-n böngészve tudod áttekinteni.

Méretek

Fenix 6S: 42mm átmérő
Fenix 6: 47mm átmérő
Fenix 6X: 51mm átmérő

Tudásszintek, szolgáltatások

A Fenix 6S és a Fenix 6 modellek elérhetők egy további jelzés nélküli alapváltozatban (Fenix 6SFenix 6). Ezekben az órákban nincs térkép és zenelejátszás, de már itt is elérhető a GarminPay. A "Pro" jelzéssel rendelkező változatok már tartalmazzák a térképet és a zenelejátszót (Fenix 6S Pro, Fenix 6 Pro), a "Sapphire" pedig ezen felül fokozottan ellenálló sapphire üveggel rendelkezik (Fenix 6S Sapphire, Fenix 6 Sapphire).

A Fenix 6X, vagyis a legnagyobb méretű változat már mindenképpen tartalmazza a térképet, a zenelejátszót és természetesen a GarminPay-t is, így ebből a méretből a kisebbekhez hasonló alapmodell nem létezik. Itt a 6X Pro és a 6X Sapphire között csak a sapphire üveg lesz a különbség. A 6X-ek között megtalálható a "Pro Solar" jelzésű modell, amely a Solar - vagyis napelemes - töltést tartalmazza, üvege nem sapphire.

Összefoglalva mindez (és sok egyéb adat):

Fenix 6 család összehasonlító táblázat (PDF)

A fenti variációkat tovább színesítik a különféle színváltozatok, a szilikon mellett bőr- vagy titánszíjjal szerelt modellek. Ezekről további információt és képeket találsz az oldalon, vagy megtekintheted őket élőben is üzletünkben.