Fenix 5 méretek összehasonlítása

2018.01.12

Nincs két egyforma sportoló vagy túrázó. Ezért a Fenix 5 sorozat több különféle verzióban és méretben érkezik, hogy minden karmérethez és sporthoz megtalálható legyen a megfelelő változat. Nézzük a különféle Fenix 5 méreteket, összehasonlítva egyéb modellekkel is!

Az elegáns és funkcionális Fenix 5S a sorozat legkisebb méretű, legkecsesebb darabja. 42mm-es átmérőjével jó választás a vékony csuklójú – elsősorban hölgy – sportolók számára, megtartva a multisport funkcionalitást.

A Fenix 5 egy új formatervezés eredménye. Kisebb, kompaktabb, mint a család legnagyobb tagja, az 5X, viszont valamivel nagyobb, mint az 5S. A Fenix 5 is teljes multisport funkcionalitást kínál, 47mm-es átmérő mellett.

A sorozat csúcsmodellje a Fenix 5X. Előre telepített topo- és kerékpáros térképekkel, és egyéb szabadtéri navigációs funkciókkal rendelkezik, átmérője 51mm.

Hogyan viszonyulnak ezek a méretek egymáshoz, és néhány már ismert modellhez?

Fenix 3: 51.5mm
Fenix 5X: 51mm
Fenix 5: 47mm
Fenix 5S: 42mm
Forerunner 235: 45mm

Valamennyi Fenix 5 modell 100m-es vízállósággal rendelkezik, továbbá úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a külső behatásoknak a rozsdamentes acél keretnek, gomboknak és hátlapnak köszönhetően. A QuickFit óraszíjakkal az óra megjelenése testre szabható, ugyanakkor sportolás közben is könnyű, kényelmes viselet.
A Fenix 5 sorozat tagjai minden sporthoz kiválóan használhatók. Akár túrázás, vadászat, geocaching, golf, kerékpározás, úszás vagy futás a cél, a Fenix 5 családban megtalálható a megfelelő készülék. További információkért kövesse honlapunkat és Facebook-oldalunkat!