Garmin felhős szolgáltatások akadozása
Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel jelentjük be, hogy a közelmúltban érintett rendszerek és szolgáltatások közül a Garmin Connect újra működik. Néhány funkciónak még mindig vannak ideiglenes korlátai, az összes adat feldolgozása folyamatban van. Szeretnénk megköszönni minden felhasználónak a türelmet és megértést!

Bővebb információ és további hibaelhárítás: https://www.garmin.hu/connect_leallas
[ X ] BEZÁR

Edge összehasonlítás és választási segédlet

2020.04.28Bár a sportórák nagy része szintén alkalmas egy bringázás rögzítésére, az Edge család tagjai mégis nagyon népszerűek bringás körökben. Ezeken a célkészülékeken a nagyobb kijelzőn több adat látható, a térkép barátsgáosabban kezelhető, és rendelkeznek olyan bringa-specifikus funkciókkal, mint pl. az okosgörgő vezérlése. Ha tehát a kerékpározás nem csak a sokadik melléküzemág, hanem a(z egyik) fő sportod, akkor mindenképpen érdemes átfutni a kínálatot.
Egy videóval és egy összehasonlító táblázattal segítünk.

A Garmin Magyarország YouTube csatornáján itt találod az Edge-ekről szóló videót, ami segít az eligazodásban, ha a fő felhasználási területeket, elvárt szolgáltatásokat már sikerült összeraknod:Itt pedig egy összehasonlító táblázatot találsz a legfontosabb paraméterekkel:

Edge összehasonlító táblázat (PDF)