Zumo 396 LMT-S

RENDELHETŐ
169 900 Ft
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK

Zumo 396 LMT-S

CIKKSZÁM: 010-02019-10
RENDELHETŐ
169 900 Ft
db

Motoros navigáció a kanyargós utak kedvelőinek

  • Gumírozott, kesztyűben is kezelhető, napfénynél is olvasható, 10,9 cm képátlójú, üzemanyagfröccsenésnek és UV sugárzásnak ellenálló kialakítás
  • Maradjon kapcsolódva a vezeték nélküli kihangosítás1, okos értesítések2 és az egyszerű GPX fájlmegosztás segítségével, vezérelje telefonja zenelejátszóját a zūmo kijelzőjéről3
  • Ingyenes élő szolgáltatások a Smartphone Link4 alkalmazáson keresztül, például forgalom és időjárás
  • Garmin Adventurous Routing, mely kanyargós, hegyi utakon vezeti, elkerülve az autópályákat
  • Beépített Wi-Fi® a könnyű térkép- és szoftverfrissítéshez
  • Hasznos vezetői értesítések éles kanyarokra, sebességmérő kamerákra és egyebekre - valamint automatikus értesítésküldés baleset esetén
  • Előre betöltött készülék élettartamra szólóan ingyenesen frissíthető Európa térkép

Legyenek az utazások kalandok

A gumírozott, minden időjárási körülményben használható, vezeték nélküli kapcsolódással ellátott, 10,9 cm képátlójú, érintőkijelzős zūmo® 396LMT-S motoros navigátor azért készült, hogy az unalmas, egyenes utakat kanyargós kalandokká alakítsa. A kedvenc útjait meg is oszthatja ismerőseivel.

Turn Routes Into Adventures

Szedje össze a csapatot

A Garmin Adventurous Routing olyan beállítások, melyek segítik elkerülni az unalmas autópályákat, így a zūmo® 396LMT-S kanyargós, izgalmas helyekre viszi. Könnyedén küldhet telefonjáról GPX fájlokat készülékére, melyeket megoszthat motorstársaival, így biztosítva, hogy ugyanazon az úton haladjanak. Ha telefonja párosítva van a zūmo készülékével, a Smartphone Link alkalmazás LiveTrack lehetőséges is biztosít, mellyel ismerősei láthatják helyzetét.


Get Your Group Involved

A Bluetooth® további előnyei

Kényelmi funkcióként elérhető a zūmo szinkronizálása okostelefonnal és egy Bluetooth headsettel vagy sisakkal, így hívásokat fogadhat és kezdeményezhet5 anélkül, hogy le kéne vennie a kesztyűjét. Tegye el telefonját a zsebébe vagy motorja táskájába és koncentráljon csak az útra. Személyre szabható értesítéseket kaphat bejövő üzeneteiről, értesítéseiről. Mindezen felül telefonja zenelejátszóját is irányíthatja a zūmo kijelzőjéről.

More Benefits of Bluetooth<sup>®</sup>

Ingyenes valós idejű forgalmi és időjárás információk

Mi történik az útvonala környékén? A zūmo® 396LMT-S képes valós idejű forgalmi és időjárási információkat letölteni a Smartphone Link alkalmazáson keresztül. Ez az ingyenes, mobiltelefonos alkalmazás arra alkalmas iPhone® vagy Android okostelefonnal használható.


Free Live Traffic and Weather

A beépített Wi-Fi segít naprakész maradni

Könnyű a térképek és a szoftverek frissen tartása, mivel a zūmo®396LMT-S beépített Wi-Fi-t is tartalmaz. Ha egy új frissítés érhető el és Wi-Fi hálózathoz kapcsolódik, értesítést kap és telepítheti a frissítést egy gombnyomással. Nincs szükség számítógépre.
Built-in Wi-Fi Keeps You up to Date

Hasznos vezetői értesítések

A jobb helyismeret érdekében a zūmo®396LMT-S számos értesítést tud küldeni: éles kanyarra figyelmeztetés, sebességhatár-változások, vasúti átjárók vagy vadveszély, iskolák és számos egyéb. Ha rossz irányból hajt be egy egyirányú utcába, a készülék arra is figyelmezteti, valamint mutatja a környéken található sebességmérő kamerákat6. Mindezen felül hosszabb utak során figyelmeztet a fáradtságra7 és pihenőket javasol megmutatva a pihenőhelyeket. A beépített automatikus baleset érzékelő értesítést8 küld egy előre megadott számra, ha valamilyen baleset történik.

Keep a Sharper Lookout with Rider Alerts

Emlékeztető tankolásra

A beépített fedélzeti számítógép digitális üzemanyagszintjelzőként is működik, így könnyű meghatározni, milyen távolsára elegendő benzin maradt. A dinamikus üzemanyagértesítés jelez, ha ideje feltölteni a tankot, és megmutatja a környező benzinkutakat. A hasznos sebességhatár jelzés mutatja, hogy mennyivel lehet menni az adott úton, a digitális iránytű és a motoros adatbázis pedig segít tájékozódni ismeretlen területen is. A beépített szerviznapló tárolja az elvégzett karbantartásokat.


No More Running on Empty

Navigációs eszközök

Útja során az aktív sávinformáció, hangos navigációs utasítások és fényes, nagy nyilak segítségével vezeti el a zūmo® 396LMT-S a céljáig. A csomópontok és kereszteződések jól áttekinthető ábrával jelennek meg, így könnyítve a megfelelő irányba haladást. Az Up Ahead funkció mutatja az útja során a következő Érdekes Pontokat. A könnyű útvonal alakítás funkcióval a térképet megérintve adhat új pontokat az útvonalához. A hasznos TracBack® funkció a korábban bejárt úton vezeti vissza a kiindulópontra.

Navigation Tools

Gumírozott, ellenálló kialakítás

Motorosok tervezték motorosoknak. A zūmo® 396LMT-S rengeteg útra tervezett technológiát tartalmaz. Tartalmaz beépített fedélzeti számítógépet iránytűvel, sebességhatár-kijelzést és a fejlett érintőkijelzős felhasználói felület biztosítja a gyors adatbevitelt még kesztyűben is. A gumírozott bevonat ellenáll az üzemanyagnak és az UV sugárzásnak, esőnek és egyéb, környezeti hatásnak.

Rugged, Road-tested Design

1 Arra alkalmas Bluetooth-képes sisakra, headsetre vagy telefonra van szüksé (külön vásárolható).
2 A Live szolgáltatásokhoz szükséges az ingyenes Smartphone Link alkalmazás.
3 A zene és a médiavezérlés iPhone® 4 vagy újabb, néhány iPod® készülékkel és egyes Android eszközökkel érhető el.
4 A Garmin Live Services használatához szükséges a Smartphone Link alkalmazás, arra alkalmas GPS és Bluetooth képes telefonján
5 Bluetooth-képes, kompatibilis okostelefont igényel. A felhasználó telefonos adatkapcsolat költségei érvényesek. Előfizetésre lehet szükség a mobilszolgáltatótól.
6 A sebességmérő-kamera adatok nem minden területen érhetők el.
7 A fáradtságra való figyelmeztetés hosszabb utazások során aktiválódik, amikor megállás nélkül vezet hosszabb útvonalon
8 Előfizetés szükséges

A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A Bluetooth® szó és a jel a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, használatukra a Garmin engedéllyel rendelkezik. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android a Google Inc. védjegye.


Garmin authorised distributor
© 2022 Navi-Gate Kft. - Minden jog fenntartva.