Array
(
  [0] => A-Garmin-anyavallalat
)
Array
(
  [MID] => 1524
  [PARENT_MID] => 0
  [CK] => NAVIGATE
  [LNG] => HUN
  [MENULABEL] => A Garmin anyavállalat
  [PID] => 1439
  [NEWSID] => 0
  [ACTION] => A-Garmin-anyavallalat
  [MENUTYPE] => FOOTER
  [CATSUBSLENGTH] => 0
  [ISCATMENU] => 0
  [TARGET] => 
  [MENUPOS] => 4
  [MENUACCLEVEL] => 30
  [MAINCODE_VISIBLE] => 1
  [SUBCODE_VISIBLE] => 1
  [SECSUBCODE_VISIBLE] => 1
  [ADMSIGN] => 0
)

A GARMIN a világ vezető navigációs készülékgyártója

Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák.

A Garmin vezető pozíciót élvez a fogyasztói és általános repülési GPS-piacokon, és a termékeit felhasználják a repülés, tengeri közlekedés, szabadtéri sportok, autózás résztvevői, illetve a különböző vezeték nélküli és OEM alkalmazások. A Garmin Ltd. a Kajmán-szigeteken bejegyzett cég, főbb leányvállalatai pedig az Egyesült Államokban, Tajvanon és az Egyesült Királyságban működnek.

A Garmin küldetése

Ügyfelei mindennapi életének lényeges részévé válni az autós, repülős, hajós, túrázó és sport eszközök kiemelkedő minőségű megbízható gyártójaként.

Jövőképe

A lenyűgöző kialakítás, a kiváló minőség és a legjobb ár/érték arány miatt a legkeresettebb termékek szállítójává és vezető gyártójává válni minden kiszolgált piaci szegmensben.

Értékei

Értékeinek alapja a becsület, tisztesség, a munkatársak, vásárlók és üzleti partnerek tisztelete. Minden Garmin munkatárs kiemelkedő teljesítményt nyújt és elkötelezett az ügyfelek, a partnerek és a többi munkatárs kiszolgálásában, az ígéretek megvalósításában.