vivofit_jr2_marvel_150.jpg

vívofit® jr. 2 Marvel Avengers

 • Új!
Cikkszám: 
010-01909-02
Ár: 
27 900Ft

Akciós ár: 27.900,- (Eredeti listaár: 31.900,-)

  • Gyermekeknek tervezve, kifejezetten ellenálló, személyre szabható, színes kijelzővel és akár egy év elemes üzemidővel (nincs szükség töltésre)
  • Szinkronizáció3 az ingyenes mobilos alkalmazással, mellyel felügyelhető a házimunka, valamint előre meghatározhatók értesítések
  • Előrejutási lehetőség Ultron Kalandjában: egy Marvel Avengers történet, melyben napi 60 perces tevékenységi célokat elérve lehet haladni
  • Számolja a megtett lépéseket, figyeli az alvást és napi 60 perces tevékenységeket javasol1

  Figyelem! A készülék kezelőfelülete és a történetek magyar nyelven nem érhetők el!

  Minden gyermekben megvan az erő, hogy szuperhősség váljon a Marvel Avengers témájú vívofit jr. 2-vel. Ez az úszásnál is viselhető tevékenységkövető kellően ellenálló, hogy kibírja a játék közben fellépő hatásokat is. Akár 1 éves elemes üzemideje pedig biztosítja, hogy ne kelljen megszakítani a szórakozást töltésre várva. A szülők a saját telefonjukról kezelhetik a házimunkákért járó jutalmakat, majd ebben az alkalmazásban a gyerekek segíthetnek Amerika Kapitánynak megmenteni a napot.

  Stílusos és ellenálló

  Mint a Kapitány palyzsa, olyan ellenálló a vívofit jr. 2. Személyre szabható, színes kijelzővel és kényelmes pánttal érkezik, melyet gyermeke büszkén viselhet játék, sportolás, fürdés vagy akár alvás közben is. A felhasználó által cserélhető elemek akár egy éven át is bírják, nincs szükség töltögetni.


  Jusson előrébb Ultron Kalandjában: egy Marvel Avengers küldetés

  Bosszúállók gyülekező! Ha elérik az ajánlott napi 60 perces aktív tevékenységet, a gyerekek a telefonos alkalmazáson belül kamatoztathatják a megszerzett pontokat, így ösztönözve őket jobb teljesítményre. Segítségükkel Amerika Kapitány és a Bosszúállók New York városában kalandozhatnak, hogy legyőzzék Ultront. Találkozhatnak a Vasemberrel Tony Stark laboratóriumában és segíthetnek Thornak elcsípni a bajkeverő Lokit. Akár a Fekete Özvegyet is elkísérhetik titkos S.H.I.E.L.D. kalandokban.  A szülői személyi asszisztens

  A szülők az ingyenes alkalmazással kezelhetik a vívofit jr. 2 tevékenységkövetőt. Az alkalmazáson belülről több gyerek profilját is hozzáadhatják, így mindegyik gyerek lépései, alvási görbéje, tevékenységei láthatók, valamint kezelhetők a házimunka kihívásai. Ezek az adatok a mobiltelefonnal szinkronizálhatók3. Az egész család kihívható napi lépésszám-versenyre, feladatok oszthatók ki és virtuális érmeket adhat az elvégzett házimunkáért is. Ezek az érmek később előre kitalált dolgokra cserélhetők be. Mindezt telefonjáról kezelheti.  Érmek, emlékeztetők és felelősségek

  A gyerekek látni fogják, mennyire szórakoztató a házimunka, ha azért jutalmat is kapnak. A vívofit jr. 2-vel a szülők kioszthatják a házimunkát, melyekre emlékeztetőt is állíthatnak be, amik aztán a gyermekek óráján jelennek meg. Ezeket heti vagy akár napi ismétlésre is meg lehet adni - ez tökéletes azon gyermekeknek, akiknek néha emlékeztető kell. Azon fiataloknak, akik szeretik elhúzni az időt, a szülő beállíthat a vívofit jr. 2-re emlékeztetőket, hogy például fejezzék be a házi feladatukat, mossák meg a fogukat vagy egyéb emlékeztetőket. Az emlékeztető egy ikonnal jelenik meg, ami mutatja, mit is kell csinálniuk. Ha a gyermek elindítja az időzítőt, látni fogja, mennyi idő is maradt hátra a feladatból.

  Baráti lépésszám-kihívások

  Baráti mérkőzéseket indíthat a játszótéren. A Toe-to-Toe™ lépésszám-kihívásokkal a gyerekek egymást hívhatják ki, egyik készüléket a másikkal szinkronizálva. Ha ezt elindítják, látni fogják adott idő alatt a megtett lépéseiket, melyben az nyer, aki többet teljesített. Akár a saját, korábbi teljesítményeiket is felülmúlhatják minden alkalommal! Töltse le a Connect IQ™ alkalmazást és hívja ki gyermekét egy lépésszám-vesenyre.

  Még több szórakozás

  A vívofit jr. 2 még több kalandra ösztönzi gyermekét. Csak egy másik szíj szükséges, hogy újabb világban szerezzen élményeket. Mi lesz a következő? Tevékenységkövetés és újabb kalandok az univerzumban a Star Wars témájú pántokkal? Vagy az igazán stílusos Minnie Egeres pánotot viselve új, varázslatos élmények megismerése? Mindez csak a gyermekétől függ.

  A Marvel Avengers témájú változat két variációban érhető el:

  - Fix méretű Avengers pánttal (cikkszám: 010-01909-02)
  - Állítható méretű Amerika Kapitány pánttal (cikkszám: 010-01909-12)

  1A tevékenységkövetés tájékoztató jellegű, egyes körülmények befolyásolhatják a pontosságot
  2Az elemes üzemidőt a használat módja befolyásolhatja
  3Ha arra alkalmas okostelefonnal használja

  © 2017 MARVEL

 • vívofit jr. 2
 • Útmutató
A rugalmas, fix méretű karpánt 4-7 éves gyermekeknek ajánlott, 147 mm csuklókerületig. Az állítható karpántok csattal rögzíthetők, 6 éves vagy idősebb gyerekeknek ideális. 130-175 mm-es csuklókerületig ajánlott.