Hírek

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2016.10 frissítés

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2016.10 frissítés az SD kártyás, előre betöltött és CD-s változathoz. További információkat az alábbi hivatkozáson talál:

http://www.garmin.hu/naviguide-magyarorszag-201610

FONTOS! A korábbi, nem NT verziós készülékekhez új frissítés már nem lesz elérhető, azokhoz az utolsó változat a 2016.05-ös (ez továbbra is letölthető).

2016 december - 2017 januári nyitvatartás

Visegrádi utcai irodánk 2016 év végi nyitvatartása:
+részletek

Összehasonlító táblázatok autós és outdoor készülékekhez

Összeállítottunk egy-egy táblázatot, amelyben megtalálhatók a legfontosabb jellemzők és különbségek az autós-, valamint outdoor készülékek tekintetében. +részletek

Megjelent a City Navigator Europe NT és NTU 2017.20 térképfrissítés

Megjelent és letölthető a City Navigator Europe NTés NTU térkép 2017.20-as változata. A frissítésről és annak menetéről ide kattintva olvashat.

FONTOS!

A térkép méretének növekedése miatt a telepítés során valószínűleg szükség lesz memóriakártyára is a készülékekbe (ennek méretéről a Garmin Express ad tájékoztatást a frissítés során).

Melyik Garmin futóórát válasszam?

Az egyik legdivatosabb, és legegyszerűbben elérhető mozgásforma a futás. Ha valaki úgy dönt, hogy csatlakozik a futók táborához, és kitűz maga elé valamilyen célt – legyen az heti 1-2 könnyed kocogás, vagy akár egy maraton teljesítése – jogosan merül fel az igény, hogy mérni kellene az edzéseken nyújtott teljesítményt, figyelni a változásokat, elkerülni a túlzott megterhelést. Ezen információk beszerzésében lehet nagy segítség egy futóóra, a Garmin széles palettájáról pedig igényeink szerint válogathatunk, amiben próbál segíteni ez az összefoglaló és a letölthető táblázat. +részletek

Melyik kerékpáros GPS-t válasszam?

Az alábbi írás a Garmin Edge készülékcsalád tagjai közötti eligazodást szeretné segíteni, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelő eszközt. +részletek

2016. december 1-től december 2-ig 9:00-17:00
2016. december 3 (szombat) 10:00-14:00
2016. december 4 (vasárnap) ZÁRVA
2016. december 5-től december 9-ig 9:00-17:00
2016. december 10 (szombat) 10:00-14:00

Egyedi óraszámlapok! Megérkezett az ingyenes Face-It alkalmazás!Nem találtad a megfelelő óraszámlapot Garmin órádhoz a Connect IQ Store-ban? Most eljött a pillanat, néhány kattintással létrehozhatod sajátodat mobiltelefonod segítségével!
Töltsd le a Garmin Face-It applikációt, és kövesd az egyszerű lépéseket: válassz egy képet a telefon galériájából, méretezd át, válassz az analóg és a digitális időkijelzés közül, majd küldd át órádra a kész óraszámlapot!
(Az alkalmazás Android és iOS készülékekhez is elérhető.)