Hírek

Melyik Garmin futóórát válasszam?

Az egyik legdivatosabb, és legegyszerűbben elérhető mozgásforma a futás. Ha valaki úgy dönt, hogy csatlakozik a futók táborához, és kitűz maga elé valamilyen célt – legyen az heti 1-2 könnyed kocogás, vagy akár egy maraton teljesítése – jogosan merül fel az igény, hogy mérni kellene az edzéseken nyújtott teljesítményt, figyelni a változásokat, elkerülni a túlzott megterhelést. Ezen információk beszerzésében lehet nagy segítség egy futóóra, a Garmin széles palettájáról pedig igényeink szerint válogathatunk, amiben próbál segíteni ez az összefoglaló és a letölthető táblázat. +részletek

Melyik kerékpáros GPS-t válasszam?

Az alábbi írás a Garmin Edge készülékcsalád tagjai közötti eligazodást szeretné segíteni, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelő eszközt. +részletek

2016 szeptemberi hírlevelünk


+részletek

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2016.08 frissítés

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2016.08 frissítés az SD kártyás, előre betöltött és CD-s változathoz. További információkat az alábbi hivatkozáson talál:

http://www.garmin.hu/naviguide-magyarorszag-201608

FONTOS! A korábbi, nem NT verziós készülékekhez új frissítés már nem lesz elérhető, azokhoz az utolsó változat a 2016.05-ös (ez továbbra is letölthető).

Egyedi óraszámlapok! Megérkezett az ingyenes Face-It alkalmazás!Nem találtad a megfelelő óraszámlapot Garmin órádhoz a Connect IQ Store-ban? Most eljött a pillanat, néhány kattintással létrehozhatod sajátodat mobiltelefonod segítségével!
Töltsd le a Garmin Face-It applikációt, és kövesd az egyszerű lépéseket: válassz egy képet a telefon galériájából, méretezd át, válassz az analóg és a digitális időkijelzés közül, majd küldd át órádra a kész óraszámlapot!
(Az alkalmazás Android és iOS készülékekhez is elérhető.)

Megjelent a City Navigator Europe NT és NTU 2017.10 térképfrissítés

Megjelent és letölthető a City Navigator Europe NTés NTU térkép 2017.10-es változata. A frissítésről és annak menetéről ide kattintva olvashat.

FONTOS!

A térkép méretének növekedése miatt a telepítés során valószínűleg szükség lesz memóriakártyára is a készülékekbe (ennek méretéről a Garmin Express ad tájékoztatást a frissítés során).

Újabb Garmin készülékek számolhatók el egészségpénztárra

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Ellenőrzési és Technológiai Főigazgatóság Eszközminősítő és Kórháztechnikai Igazgatósága (EMKI) által kiadott igazolások alapján újabb Garmin sportkészülékek kerültek be az egészségpénztárnál elszámolható eszközök körébe.

Az elszámolható készülékek: +részletek

Garmin Varia kerékpáros radar

A Garmin kerékpárosoknak szóló újdonsága, a Varia radar leginkább az országúti kerékpárosok számára készült. Kipróbáltuk, és az a helyzet, hogy nem nagyon akarunk többet Varia nélkül tekerni az országúton. A kulcsszó: biztonságérzet.

Garmin Varia kerékpáros radar

Mit tud a Varia kerékpáros radar? +részletek