Hírek

Egyedi óraszámlapok! Megérkezett az ingyenes Face-It alkalmazás!Nem találtad a megfelelő óraszámlapot Garmin órádhoz a Connect IQ Store-ban? Most eljött a pillanat, néhány kattintással létrehozhatod sajátodat mobiltelefonod segítségével!
Töltsd le a Garmin Face-It applikációt, és kövesd az egyszerű lépéseket: válassz egy képet a telefon galériájából, méretezd át, válassz az analóg és a digitális időkijelzés közül, majd küldd át órádra a kész óraszámlapot!
(Az alkalmazás Android és iOS készülékekhez is elérhető.)

Megjelent a City Navigator Europe NT és NTU 2017.10 térképfrissítés

Megjelent és letölthető a City Navigator Europe NTés NTU térkép 2017.10-es változata. A frissítésről és annak menetéről ide kattintva olvashat.

FONTOS!

A térkép méretének növekedése miatt a telepítés során valószínűleg szükség lesz memóriakártyára is a készülékekbe (ennek méretéről a Garmin Express ad tájékoztatást a frissítés során).

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2016.05 frissítés

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2016.05 frissítés az SD kártyás, előre betöltött és CD-s változatokhoz. További információkat az alábbi hivatkozáson talál:

http://www.garmin.hu/naviguide-magyarorszag-201605

Újabb Garmin készülékek számolhatók el egészségpénztárra

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) Ellenőrzési és Technológiai Főigazgatóság Eszközminősítő és Kórháztechnikai Igazgatósága (EMKI) által kiadott igazolások alapján újabb Garmin sportkészülékek kerültek be az egészségpénztárnál elszámolható eszközök körébe.

Az elszámolható készülékek: +részletek

Garmin Varia kerékpáros radar

A Garmin kerékpárosoknak szóló újdonsága, a Varia radar leginkább az országúti kerékpárosok számára készült. Kipróbáltuk, és az a helyzet, hogy nem nagyon akarunk többet Varia nélkül tekerni az országúton. A kulcsszó: biztonságérzet.

Garmin Varia kerékpáros radar

Mit tud a Varia kerékpáros radar? +részletek

MGKE tagkártya kedvezmény a garmin.hu-n

A Navi-Gate Kft., a Garmin készülékek magyarországi forgalmazója (garmin.hu), valamint a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (MGKE, geocaching.hu) között létrejött támogatási megállapodás értelmében az egyesület tagjai a Navi-Gate Kft. boltjában (1133 Budapest Visegrádi u. 80/a), valamint online rendelve a rendeles@navigate.hu e-mail címen kedvezményesen vásárolhatják meg a Garmin termékeket.

A kedvezmény mértéke: 10% a garmin.hu oldalon található fogyasztói árakból. +részletek

Hamarosan érkezik a vívoactive™

Bemutatjuk a vívoactive készüléket – egy pehelykönnyű és hihetetlen vékony GPS-vevős okosórát, amely beépített sport és tevékenység figyelő alkalmazásokat tartalmaz. A GPS-vevővel együttműködő futó, kerékpáros, golfos, úszó és tevékenység figyelő alkalmazásokkal a vívoactive részletesen nyomon követi a felhasználó által végzett testmozgást, és hozzásegíti egy egészségesebb, aktívabb életvitel kialakításához. +részletek

Érkezik a Garmin vívofit 2

Bemutatjuk az új vívofit 2 készüléket – a Garmin napi tevékenység figyelő vívo sorozatának legújabb tagját. +részletek