City Navigator Europe NT frissítés

Megjelent a City Navigator Europe NT térkép új, 2017-es változata!

A frissítés menete készülékenként változhat, erről a telepítőprogram magyar nyelven értesíti.

Jelentkezzen be a myGarmin felhasználónevével és jelszavával a http://my.garmin.com oldalon, majd válassza a myDashboard lehetőséget és kövesse a térképfrissítés dobozban megjelenő utasításokat. A frissítés nüMaps Lifetime előfizetéssel vagy joggal rendelkező ügyfeleink számára díjmentesen letölthető, ezen kívül elérhető az egyszeri, nüMaps Onetime lehetőség is (ennek díja dombornyomott bankkártyával fizethető az online felületen az aktuális ároflyamnak megfelelően).

  • A frissítési állomány letöltése után telepíthető az új változat. Figyelem! A letöltés során rendkívül nagy méretű adat (több GB) jön le, így ez a folyamat sokáig tarthat.
  • Készüléktípustól függően megvásárolható a nüMaps Lifetime frissítés is. További részletek a http://www.garmin.hu/a-nuemaps-terkepfrissessegi-es-nuemap-lifetime-garancia hivatkozáson találhatók.

Főbb újdonságok az új változatban:

• Több, mint 10,81 millió km úthálózat utakkal, autóutakkal, autópályákkal, nemzetközi és helyi utakkal Európa szerte
• Több, mint 6.7 millió Érdekes Pont (POI), melyben megtalálhatók éttermek, szállodák, üzemanyagtöltő állomások, kempingek, látványosságok, bevásárlóközpontok, boltok és egyéb helyek is